Начало Свободна Забавления 50 нюанса разочарование?

50 нюанса разочарование?

0
СПОДЕЛИ
50 нюанса освободени
Колаж: Ева Пашова

Още от първата екранизирания на поредицата на Е. Л. Джеймс се породиха хиляди разочаровани фенове и негативни коментари… За лошата игра, неподходящия актьорски състав, разлики със сюжета от книгата, малки пропуски и дребни гафове, които обаче не останаха незабелязани от милионите фенове на трилогията. Последният филм от поредицата изобщо не прави изключение. Още преди да се появи по кино екрани се зародиха мнения, че и тази част няма да се различава от предишните две и отново ще разочаровате феновете… И въпреки това нека не забравяме, че колкото и лоши коментари да сме чували и за другите два филма, те се радваха на огромен интерес и отчетоха огромни приходи… Дали вълната от „разочарование“ няма да се повтори отново?

***

Кинокритиците охулиха филма „Петдесет нюанса освободени“, последната част на трилогията „Петдесет нюанса“, като един от тях го нарече „дори по-долнокачествен от втората част“, съобщи Би Би Си.

Новият филм, продължава Роби Колин от в. „Дейли телеграф“, има „нула“ нюанси, „скучни“ второстепенни сюжетни линии и сценарий от Найл Ленард, който просто е „безсмислен“.
Вестник „Гардиън“ се съгласява, като нарича третия филм по еротичните романи на Е Л Джеймс „слаб и предсказуем“.

Продукцията на режисьора Джеймс Фоули беше представена премиерно във Франция тази седмица. В нея Анастейжа Стийл и извратеният милионер Крисчън Грей най-накрая сключват брак. Но животът им е усложнен от нейния невротизиран бивш шеф и един „дребен, нелогичен кулминационен момент с отвличане“, както го нарича „Варайъти“.

„В името на драмата или мелодрамата, или просто лошата драма, „Петдесет нюанса освободени“ рядко оправдава очакванията“, добавя Джордан Минцер от „Холивуд рипортър“.

Според Ана Хартли от „Рап“, „сексуалните сцени са предадени по-скоро на втори план, за да ни припомнят коя е причината поредицата да се превърне в такъв феномен“.

Първият филм „Петдесет нюанса сиво“ от 2015 г., чийто режисьор беше Сам Тейлър-Джонсън, реализира над 571 милиона щатски долара приходи. Продължението „Петдесет нюанса по-тъмно“ със сценарист съпругът на Е Л Джеймс Найл Ленард спечели 381 милиона долара следващата година.

Източник: БТА

СПОДЕЛИ
Предишна статияВалентински идеи за маникюр
Следваща статияТова ли е голямата любов?
Glam Girls са странна смесица от различни характери, често абсолютно противоположни, карат се за запетаи, тирета и пряка реч. Рядко са на едно мнение, но това почти винаги води до креативни решения.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР