Начало Влюбена Четирите типа мъже, от които трябва да стоиш далеч

Четирите типа мъже, от които трябва да стоиш далеч

0
СПОДЕЛИ
4 типа мъже
Колаж: Ева Пашова

Всяко момиче мечтае за принца на белия кон, но за жалост в живота ни често първо идват много коне, даже по-точно магарета… Е, сега ще изясним от кои магарета е добре да стоите далеч, за да си запазите сърцето, душата и достойнството цели…

Мамино синче

Тип_Мамино синче
Колаж: Ева Пашова

Знаете, че ни е болна тема, не е коментирана веднъж. Изяснявали сме на дълго и широко как да познаете, че един мъж има проблем с майка си… Или по-точно вие ще имате проблем с нея. На ясно сме, че майките трябва да се уважават, но допуска ли един мъж мама да се меси във всичко, няма как една връзка да е успешна. Този тип хора могат да се грижат прекрасно за вас, да ви правят комплименти, да ви водят у дома и да изглеждат като „човека на вашите мечти“. Но не забравяйте, че ако майка му не ви харесва, нямате шанс.

Прекаляващият с алкохола

Тип_Прекалява с алкохола
Колаж: Ева Пашова

Много жени се женят за пиещи мъже, раждат деца, а след това се оплакват от труден живот и проклинат съдбата. Много съпруги на алкохолици казват, че когато съпругът е трезвен, той е добър и мил. Може би в началото на връзката наистина е така. Един пиян човек може да стане весел, приказлив и изглежда като душата на компанията. Той ще предизвика смях, ще бъде необикновено щедър. Но на сутринта той става ядосан и груб, докато не вземе нова доза алкохол. Алкохолизмът е заболяване, което може да се лекува много трудно. Алкохолът с течение на времето разрушава психиката. В човека не остава нищо добро. Характерът се променя. Стойте далеч от купонджията, който не изтрезнява, защото животът ви с него е обречен.

Мъжът ловец

Тип_Мъж Ловец
Колаж: Ева Пашова

Те знаят как да говорят, знаят всички подмолни начини, за да влияят върху жените, но в крайна сметка те са само въздух под налягане. Не мислете, че вие можете да го спрете и да го промените. Уви, тези мъже са непоправими. Той дори може да се ожени за вас и да продължи с похожденията си. В този случай той използва съпругата си за готвене и чистене. Но да си знаете – няма да престане да търси нови жени. Неговата половинка е обречена на страдания и сълзи. Кой се нуждае от това „щастие“?

Мъжът потребител

Тип_Потребител
Колаж: Ева Пашова

Такива мъже не се вписват в понятието връзка. От каквато имате нужда? Още в началните етапи на запознанствата най-вероятно ще търси предимно (или само)  интимни взаимоотношения. Но когато стане дума за съвместен живот, той ще започне да увърта, да лъже… Ще ви предложи вероятно брак, но в рамките на 2-3 години все ще го отлага… За него връзката ще бъде нещо като течен шоколад – ще иска още и още, но освен да ви се лепи за задника няма да ви даде друго. Той просто консумира любовта без да има сериозни намерения. Стойте далеч от такива мъже!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР