Начало Влюбена Да се познаеш в друг

Да се познаеш в друг

0
СПОДЕЛИ
Снимка: pixabay

Не бях те забелязала до вчера, разминавах се с тебе като с непознат, а ти си бил така наблизо, бил си вече в моя свят. И  появи се сякаш от мъгла, видях в очите ти, моите очи, в погледа ти – моя поглед. Седях пред теб, а пред мене ти и се чудех двaма ли сме или сме един в огледало…

Знаех, че хората са просто половинки на една изгубена душа и рано или късно се събират, за да преоткрият заедно света. Но все не вярвах, че е някак си възможно да се преоткрия в друг, а аз изгубих се в очите ти и се намерих в теб.

И колкото повече гледам те и колкото повече чувам за теб, толкова повече мисля си, че ти си просто аз в друг човек. Възможно ли е някой толкова далечен, непознат, да е всъщност най-близкият човек за мен на този свят. Песните, стиховете, местата най-любимите, за всички други странни и абсурдни, за мен и теб едни и същи са. Дали възможно е да си изгубил себе си, за да се намериш в някой друг… И дали не е късно – ти с друга си и аз с друг….

СПОДЕЛИ
Предишна статияЧестит празник, България!
Следваща статияСедмичен хороскоп 05.03.2018 – 11.03.2018
Glam Girls са странна смесица от различни характери, често абсолютно противоположни, карат се за запетаи, тирета и пряка реч. Рядко са на едно мнение, но това почти винаги води до креативни решения.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР