Начало Влюбена Фейсбук наркомания

Фейсбук наркомания

0
СПОДЕЛИ
Фейсбук
Колаж: Ева Пашова

Facebook и първите ми спомени за него:

– Идея нямам защо се присъединих към тази така обсебваща мрежа, която лишава от плътност хората. Вероятно създадох своя акаунт (каква хубава българска дума), защото всички го направиха, следователно Facebook е като цигарите – всички опитват, защото е модерно, но не всички пропушват сериозно… E, аз пропуших!
– По ирония на съдбата, съм станала зависима към Facebook, не когато и да е през годината, а точно на 22 септември. – Сега като се замисля май профилът ми трябваше, за да играя на „Фермата“. Откъде е било това желание у мен да садя ягоди, домати, тикви и да гледам животни, представа нямам.
– Е, аз не успях да стигна дотам, че да си загубя социалния живот, заради социалната мрежа, но не мога да отрека, че съм стояла по цяла нощ „ровейки“ из нея.

Facebook – или една любовна история:

– Казвам една, защото другите не са за разказване и защото само една оцеля благодарение на него и въпреки него.
– Колко неща съм казала в тоя Facebook, които не съм имала смелост да изрека на живо – абе, тинейджърски работи.
– Може да е всичко, но наистина тази лудост Facebook допринесе за това ,сега да бъда с човека, когото обичам.

Facebook – пълна лудост: 

– Някои хора се обсебиха, лягаха и ставаха с него, лошото е, че някои хора още го правят.
– Други хора, ползват Facebook за седянка, за клюкарник, за да намерят бившите, настоящите мъже и жени на хората, от които се интересуват, все едно снимките дават отговори.
– Има и такива, които си създават фалшиви профили и се опитват поне в мрежата да бъдат това, което в живота няма как да са.
-Пълна лудост е Facebook, в него отдавна се е загубила истината за хората.

Facebook- монополито на живота

– 50% от хората не са истински и използват Facebook, за да изказват мнения, с абсолютната и ясна цел, че те ще повлияят на определени хора по даден начин.
– Напоследък Facebook се използва и за политически цели и от едно пространство, в което би трябвало да откриваш стари и нови познати, да комуникираш чисто човешки, вместо това социалната мрежа се е превърнала в политическа арена – и за жалост някои се вързаха на този трик.

Като заключение само може да се допълни, че очаквам с нетърпение момента, когато ще се срине тая мрежа, защото иначе много хора ще се удавят в нея.

СПОДЕЛИ
Предишна статияТодоровден е!
Следваща статияТОП маникюри за 2018 г.
Glam Girls са странна смесица от различни характери, често абсолютно противоположни, карат се за запетаи, тирета и пряка реч. Рядко са на едно мнение, но това почти винаги води до креативни решения.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР