Начало Модерна Дрехи Какво никога да не обличаме на първа среща

Какво никога да не обличаме на първа среща

СПОДЕЛИ
двойка се държи за ръка
Снимка:unsplash

Ето, идва моментът, в който си срещнала господин Блян и разбира се искаш да му направиш добро впечатление. Искаш да изглеждаш едновременно секси и елегнтна и съм сигурна, че първите неща, които се появяват в главата ти са високи токчета и червено червило. Замисли се дали тези неща се вписват в стила ти, защото в противен случай няма да се чувстваш никак комфортно на срещата. Мъжете може да не забелязват винаги аутфита, но със сигурност долавят несигурността в държанието на жената. Ако не подбереш тоалета правилно рискуваш да създадеш грешна представа за себе си и да не се чувстваш добре в собствената си кожа.
Ето няколко неща, които да забравиш, когато се подготвяш за първа среща:

• Чисто нови обувки
Не обувай чисто нови обувки на първа среща, особено ако са на висок ток. Колкото и удобни и красиви да изглеждат е почти 99% гарантирано, че в края на вечерта ще имаш ужасни мазоли. Представи си, че господин Блян реши да те заведе на разходка, а ти едва ходиш и изпитваш болка. Настроението и на двама ви ще бъде съсипано.

високи токове
Снимка:unsplash

• Дрехи, в които не се чувствате удобно
Безспорно комбинацията от пола тип молив и риза са изключително секси, но ще се чувстваш ли удобно? Тесните дрехи, особено изработени от кожа са прекалено изискващи и претенциозни. Остави ги за някоя от следващите срещи, за да блеснеш точно тогава, когато господин Блян ще си мисли, че е видял всичко от теб.

пола тип молив с черен потник на момиче
Снимка:unsplash

• Неподходящ тоалет за неподходящо място
Не казваме, че тениската и дънките не стават за първа среща, но ако срещата ти е уговорена за театър, опера или посещение на галерия по-добре заложи на друго облекло.

девойка със скъсани дънки и черен половер
Снимка:unsplash


• Визия крещяща „Първа среща“

Става въпрос за тоалет, който крещи, че си положила неизмеримо много усилия. Мъжете се плашат от прекалено издокарани мацки, защото ги мислят за много изискващи и изкуствени. Малката черна рокля е чудесен избор за първа среща, но внимавай с аксесоарите и грима, за да не прекалиш и да изглеждаш отчаяна, все едно тази среща ще е първата и последна в живота ти. Покажи увереност!

пола с половер и обувки с чорапи
Снимка:unsplash

КАКВО ТРЯБВА ДА НОСИМ:

Носи дрехи, които те карат да се чувстваш красива, в които можеш да играеш боулинг и да танцуваш. Никога не знаеш как ще завърши вечерта затова носи хубаво бельо и красива усмивка.

момиче на стена с къси панталонки
Снимка:unsplash
СПОДЕЛИ
Предишна статияСедмичен хороскоп 01.01.2018-07.01.2017г
Следваща статияДжесика Алба има нов мъж в живота си
Всички ѝ казват Поли от 100 години, затова понякога си забравя цялото име. Влюбена в четенето от малка - чете книги, списания, субтитри, табели, опаковки, етикети, статуси, диагнози…мисли…много мисли. Записа „Българска филология“, за да намрази четенето, то пък се влюби неспасяемо в писането. Въобще, луда работа! Родителите ѝ твърдят, че е разпиляна, а тя - че е просто разнообразна. Интересува се от всичко от рисуване до астрономия, затова мисли, че най-много ѝ се отдава писането за…обувки и любовни връзки. Добри от двете се намират достатъчно трудно. Винаги е искала да се занимава с изкуство, затова днес оцветява сивите хора в ума си. Никога не е сама, все пак е зодия близнаци. Единия иска, другия не дава. Луда, работа…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР