Начало Модерна Дрехи Когато не знаем какво да облечем…

Когато не знаем какво да облечем…

0
СПОДЕЛИ
Корица_Комбинации от дрехи
Колаж: Цветелина Михайлова

Всички сме изпадали в нелепата ситуация между лутане, постоянно преобличане и хиляди комбинации, когато съвсем неочаквано получим покана за събитие, на което нямаме никакво понятие как трябва да изглеждаме. Елегантна рокля-къса или дълга, пола, риза или небрежен пуловер, сако, дънки или панталон… Изборът е толкова сложен, че дори може да предизвика ужасно главоболие и отчаяние.

Във всички случаи обаче правилото „колкото по-малко толкова по-добре“ изобщо не важи в подобни ситуации. Не пестете от нищо и максимално се постарайте да не изглеждате като монахиня, която за първи път напуска пределите на манастира. Все пак трябва да сте зрелищна и неустоима, а семплата визия не е подходяща за тази цел.

Когато не знаем какво да облечем, може да се доверим на ТОП предложенията, които могат да ни спасят от нелепата ситуация, в която да изглеждане комични и неподходящо облечени за конкретното събитие.

Миди рокля + Висок ток + Палто

миди рокля и палто
Колаж: Цветелина Михайлова

Няма нищо по-секси от хубава миди рокля под коляното, съчетана с остри обувки на ток и подходящо палто. Бъдете сигурни, че където и да се появите в този стайлинг, ще спечелите няколко възхитителни погледа и дузина мъжки въздишки.

Елегантен панталон + Висок ток + Небрежен пуловер

панталон и пуловер
Колаж: Цветелина Михайлова

Елегантният панталон винаги може да ни измъкне от непредвидени ситуации. Няма как да сгрешиш, ако го комбинираш с високи обувки и хубав пуловер със ситна плетка.

Комбинация от черно и бяло

черно и бяло
Колаж: Цветелина Михайлова

Рокля, пола, бяла риза с черен панталон или обратно… Всичко в тази цветова гама е подходящо за всеки повод. С тези нюанси просто няма къде да сгрешиш.

Червена рокля + Nude обувки на висок ток

червена рокля
Колаж: Цветелина Михайлова

Едва ли има дама, която да няма в гардероба си поне една червена рокля… Нямаш? Ами веднага поправи тази липса, защото точно след 3 часа може да получиш неочаквана покана и ще имаш спешна нужда от сексапилна червена рокля…

Риза с жабо + Пола с висока талия + Високи обувки

пола в риза с жабо
Колаж: Цветелина Михайлова

Ако искате от вас на лъха на стил и класа , то това е най-правилната формула за постигането на този ефект. Само не прекалявайте с размера на жабото, за да на приличате на някоя от принцесите на Дисни. А наличието на сако е въпрос на личен избор… Е, и на метеорологична обстановка…

Класически костюм + Високи обувки + Огромен аксесоар за акцент

костюм
Колаж: Цветелина Михайлова

Разбира се, добре би било да се спрете на по-втален вариант на панталон и сако. Може дори да си позволите 7/8 крачол. Важни са високите обувки и един, но по-обемен аксесоар, който да привлича вниманието. Без значение дали ще бъде пръстен, колие или гривна – размерът е важен!

Елегантен гащеризон + Високи обувки

гащеризон
Колаж: Цветелина Михайлова

Удобен, едновременно елегантен и не толкова задължаващ, гащеризонът има способността да ни измъкне от непредвидени ситуации с финес. Е, да има си и неудобства, но затова пък ще се съобразявате с приема на течности…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР