Начало Свободна Пътешествия Кои са най-сниманите градове за Instagram?

Кои са най-сниманите градове за Instagram?

0
СПОДЕЛИ
Снимка: pixabay

Instagram се е превърнал в място за събиране и запечатване на мигове… Вярно е, че някои прекаляват с позьорщината, че на живо са далеч от образа си в социалната мрежа за снимки. Но като цяло идеята на мрежата е друга, поне в моите очи! Затова смятам, че няма нищо по-прекрасно, ако моят Instagram е пълен със снимки на пейзажи, градове и хора, а не със селфита и голи пъпове с плочки!

Явно и от Instagram мислят като мен и обратно на очакванията на повечето хора, не събраха най-добрите селфита, а данни за това кои градове са най-качваните в социалната мрежа. Може би това ще бъде вдъхновението за следващото ви пътуване.

1. #newyorkcity

Дали ще са снимки на коледното дърво или просто обикновена улица, винаги има нещо в града, което може да се види. Неоспорим факт е, че Ню Йорк не е един от най-красивите градове в света, но затова пък е един от най-атрактивните.

#moskow

Москва е дом на близо 12 милиона души и е най-големият град в Европа. Архитектурата му е световно известна и разполага с 27 квадратни метра парк на човек… Да, на всеки човек… Това е чудесно място за хора, които се наслаждават на естетиката. Всеки детайл е изпипан прецизно! Руснаците не си играят, всичко в Москва е огромно и луксозно!

#saopaulo

За разлика от първите 2 града, които имат наистина студена зима, топлият климат в Сао Пауло го прави чудесно място за лятна рокля през февруари. Ако искате да избягате от студа, това е идеалната дестинация.

#paris

#rainbow #eiffeltower #paris #france #sun #rain

A post shared by Lorena (@astronaut_polar_bear) on

Триумфалната арка, Версай, Айфеловата кула … това са само някои от нещата, които можете да видите в невероятния Париж. Не бива да ни изненадва, че този град е един от най-известните от Instagram, нали? Пък и е един от най-романтичните… Колко мъже са падали на колене тук…

#losangeles_city 

Макар че е огромен, постоянното слънце, високите палми и спокойствието правят града красив, дори ако сте останали в задръствания, които са километрични… Под секрет ще ви кажем, че това на Цариградско шосе и на Телевизионната кула са като детска игра, в сравнение в тези в Лос Анджелис.

#sankt_peterburg

Вторият по големина град в Русия е малко по-модерен от Москва. Той предлага на младите туристи наистина добри кадри за снимане. И тези, които предпочитат историята, могат да се насладят на голям брой дворци и катедрали. Давай, давай страна огромная, печели още една позиция в класацията… Не че ни учудва!

#jakarta

В Джакарта има всичко. В града може да се види голямото разнообразие както в архитектурата, така и в храната. Без значение каква е вашата дефиниция за красота, вие със сигурност ще я намерите тук.

#istanbul

#turkey #istanbul #ankara

A post shared by Addy Vlasyuk (@addyj) on

 

Религиозната история на Истанбул предлага много свещени забележителности, за които дори няма да се нуждаете от Instagram филтър. В допълнение към това, този град притежава много зеленина и невероятно градоустройство, които също са идеални за снимка.

#barselona

#spain #catalunya #barselona #gothic

A post shared by Dmitry Maksak (@maxakphoto) on

 

Барселона, както и Париж е известен с изкуството си. Но тук не е нужно да отидете в музей, за да го видите. Невероятната архитектура ще ви пресреща на всяка крачка в този град. Определено си заслужава да се разгледа. А и времето е доста меко цяла година. (под меко искам да кажа горещо:)

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР