Начало Красива Коса Кой е най-новият тренд сред прическите?

Кой е най-новият тренд сред прическите?

СПОДЕЛИ
Колаж: Цветелина Михайлова

Сресаната на път коса, като по цялата дължина на пътя са поставени кристали, е най-новият моден тренд, следван от младите дами, пише в. „Метро“. Модата беше кръстена „кристализирането на пътя“.

За де се постигне това, косата трябва плътно да прилепне към главата. Това се постига или с лак за коса, или с кокосово олио. Прави се прав път по средата на прическата с помощта на гребен със заострен край. Направената по този начин пътечка в косата се посипва с кристали. Най-добре е да се използват тези, които временно залепват за кожата, но след това лесно се свалят.

Другата опция е прикрепването на кристалите с помощта на течен латекс. Но преди това е препоръчително да се направи пробен тест върху ръката. В Ютюб са пуснати специални указания как се постига „кристализирането“ на пътя.

 

Източник: БТА

СПОДЕЛИ
Предишна статияКим Кардашиян Уест последва розовата вълна
Следваща статия„Привличане“ е №1
Александра е Александра... Типичен представител на зодия Водолей. Понякога е съвсем в час със случващото се, друг път е много далеч, все едно е на някоя все още не открита планета. Мрази лигавата романтика. Пред готвенето и чистенето предпочита да ремонтира разни дребни неща по нейн си начин. Ще я видите с косачката по-често, отколкото с прахосмукачката. Обича да пише, защото обича... Често пише под влиянието на силни емоции, друг път просто си пише за спорта... Обича да сменя цвета на косата си, мястото на леглото си и вкуса си за обличане... Обича и многоточието, ако видите твърде много многоточия и статия без име... Нейна е!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР