Начало Любопитна Любовен хороскоп за 2018г. (част втора)

Любовен хороскоп за 2018г. (част втора)

0
СПОДЕЛИ
Хороскоп_Любов
Колаж: Цветелина Михайлова

Любовта е навсякъде през тази година. Овен, Телец, Близнаци, вече подготвихте ли се за стрелите на Купидон през 2018 г., които са на всяка крачка? А за останалата част от зодиака – Не, не сме ви забравили, за нас всички за еднакво важни. Oсобено, когато става дума за ЛЮБОВ.

***

Рак_ЛюбовРак – Тази година ще ви осигури много възможности за романтични преживявания. Ако обаче искате те да приключат със сериозна връзка или сватба, трябва да се отнесете към личния си живот по най-отговорния начин. Предстоят ви много неочаквани срещи, които могат да се превърнат в нещо много сериозни и красиво. Вероятно за известно време ще бъдете раздвоени между двама и дори повече кандидати, които не се свенят да демонстрират намеренията си към вас. Бъдете внимателни, защото тънкият лед, по които ходите може да се пропуска и да се озовете в ледени води. Знайте, тази година се изключва една фриволна, шокираща сватба и не казвайте „Да“, преди да сте обмислили ситуацията. От друга страна 2018 г. е подходяща за официална церемония на вече съществуващ граждански брак и за добре обмислено и отговорно партньорство, но не и за прибързани действия. На кратко – не бързайте за нищо на света, давайте го по-бавно и Венера ще ви се отплати подобаващо. Знаем, че романтичната ви душа копнее за бяла рокля, но нека бракът не е на всяка цена. Семейните представители на зодиака, които усещат отчуждение и хлад във връзката си, може да прибегнат до изневяра. Добре помислете, преди да се решите на предателство. Опитайте първо да оправите нещата.

Лъв_ЛюбовЛъв – Вашият любовен живот през 2018 г. ще се развива на три етапа. Първият е януари и февруари. Това е период, изпълнен с романтични епизоди в различна степен на значимост. Някой ще донесат нова порция любов, напредък в отношенията или сватба, някой – флирт и краткотрайно запознанство, в зависимост от вашия личен хороскоп. Вторият етап е от май до първата половина на ноември. В този дълъг период на любовния фронт ще има много обрати, които не винаги ще водят до някакъв резултат. Напредъкът в отношенията ще бъде заменен от буреносни облаци, които ще превземат лятното ви настроение. През юли-август ще възникнат стари конфликти, които ще се отразят на връзката ви или на липсата на такава. От друга страна обаче това ще бъде и вашият шанс да признаете чувствата си или да поговорите с партньора, в името на вашето ползотворно бъдеще. Третият етап застъпва втория – започва през първото десетдневие на ноември и продължава до края на годината. Този етап носи нови перспективи в любовта, запознанствата, важни срещи и развитие на отношенията.

Дева_ЛюбовДева – 2018 г. ще бъде година на отговорност и ангажираност в любовта. Забравете романтичните приключения и необвързващите авантюри. Дотук с тях! Очертава се любовта така да ви споходи, че чак и на вас няма да ви се вярва колко сте хлътнали. За да се запознаете или да обогатите връзка, трябва да положите много усилия. Следователно нямате много време за разхайтено поведение, ако искате една връзка да има успех. Трябва да изберете най-важния, най-необходимия човек, най-обещаващия партньор и да се съсредоточите върху него… Във всеки един аспект… Независимо от вашите желания, животът също няма да ви залива с разнообразие и много възможности за неангажиращи връзки. Еее, да, крайно време е да се кротнете малко. Но това не бива да ви разстройва: когато сте сериозни с човек, който също има сериозни намерения към вас ще имате шанс да преминете към ново, по-сериозно ниво на отношения ви. Не ни вярвате ли? Ще си говорим отново след 12 месеца…

Везни_ЛюбовВезни – Началото и краят на годината е време за подновяване на любовния живот. Разбира се, само ако ви се налага! Ще претърпите неочаквани изненади. Промяна на официалния статут (или статуса във Facebook) обаче е малко вероятно: няма да сте особено загрижени за формалностите. Ако вие и вашият партньор решите да си предоставите малко по-отворена връзка и да живеете отделно изобщо няма да сгрешите. Напротив! Това ще ви даде възможността да цените човека до вас и да се заобичате с нова сила. През 2018 г. трябва да подхождате доста внимателно към въпросите за брака и развода. И двата варианта не са никак препоръчителни. Можете да очаквате романтични приключения, бързо развиващи се отношения,  флирт, страсти, караници и помирения. Може да се появи някаква дългогодишна кавга през юли и началото на август, която да напомни за себе си. Използвайте този миг, за да говорите честно за проблема и да поставите последната точка в него най-накрая.

Скорпион_ЛюбовСкорпион – Любовният живот през 2018 г. ще бъде обвързан с романтика, платонични чувства, духовна интимност, разбиране без думи… Звучи страхотно, нали? Но това не изключва объркване, предателство, измама, липса на ясно разбиране за доброто и лошото, болезнено, подобно на опиянение, влюбване. Това изобщо за вашата зодия ли се отнася? Да, не се чудете, няма нищо объркано. Е, няма да отричаме, че палавият ви поглед и флиртаджийски нрав отново ще спохождат вашата същност. Но доста по-рядко и в по-малки дози. Ако усетите неискреност, не правете важни стъпки: не се омъжвайте, не се обвързвайте с обещания, не бързайте с децата, с покупката на общата собственост, с обща бизнес стратегия и т.н. Семейните Скорпиони, от средата на май до октомври, трябва да възобновят отношенията и да намерят клечката кибрит, която да запали отново поизгасналата страст. Донесете глътка свеж въздух в отношенията, в противен случай и двамата ще бъдете привлечени от нещо ново, което се задава на хоризонта. Само с любов ще устоите на изкушението!

***

*За обвързаните Стрелци, фриволните Козирози, отвързаните Водолеи и хлътналите Риби… Очаквайте „Любовен хороскоп за 2018г. (част трета)“ на 18.01.2018 г. (четвъртък). 

СПОДЕЛИ
Предишна статияХю Грант ще става баща за 5-ти път
Следваща статияСупер храните за нашата кожа
Glam Girls са странна смесица от различни характери, често абсолютно противоположни, карат се за запетаи, тирета и пряка реч. Рядко са на едно мнение, но това почти винаги води до креативни решения.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР