Начало Влюбена Май съм от тези хора…

Май съм от тези хора…

0
СПОДЕЛИ
www.pixabay.com

Май съм от тези хора, които обичат да бъдат сред хора, но не обичат да допускат хората до себе си… Не съм семеен тип, не си мечтая за дом, камина и мъж, на когото да готвя… Искам да се прибирам сама у дома. Да се забавлявам навън, но у дома… у дома е друго. Не искам да ме чака никой там. Може би съм лош човек, някои ще ме нарекат социопат, други егоист, не ме интересува… Знам, че идеята за стандартното щастливо семейство не е за мен. Искам да имам дете, но да мога сама да му дам всичко, от което има нужда, без с баща му да се мразим през ден… Искам детето ми да има щастлива майка, която се забавлява. А аз съм от тези хора, които не могат да се забавляват, ако са във връзка… Забавното свършва с финала на флирта… Стигне ли се до олтара, купонът е до там!

Може би има семейства, които успешно се забавляват заедно, но аз не познавам такива… Да, виждала съм фейсбук статусите им… Но съм ги виждала и на живо! Разминаването е жестоко! Буквално е жестоко! Виждала съм как жени и мъже крещят след децата си, или се заяждат един с друг и до 5 минути в социалните мрежи се появява статус „feeling lovely“ и лигава позьорска снимка… Ей това искам да избегна.

Май съм от тези хора, които просто искат да бъдат сами у дома… Перфектни приятели и лоши любими… Може би с времето ще се променя… Или пък няма!

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР