Начало Свободна Забавления Най-добрите сайтове за губене на време

Най-добрите сайтове за губене на време

СПОДЕЛИ
колаж видео игри, сайтове
Колаж: Антония Цонева

Да приемем, че сте в онази странна фаза, в която не ви се прави нищо, макар да имате цялото свободно време на света. Не ви се спи, не ви се разхожда, не искате да виждате и подушвате свеж въздух, не искате да си говорите по телефона, не искате да гледате телевизия, не искате да мислите. Искате само времето ви да минава, но някак да не е чак толкова скучно еднообразно. И какво правите тогава? Ами отваряте си списъка със сайтове, които са абсолютно безполезни, дори невъзмутимо глупави, но в това им е чарът. Не знаете кои са тези сайтове? Е, ние ще ви предложим списък с няколко подходящи.

Открий невидимата крава е сайт, в който вие преследвате една невидима крава. Иска да се ориентирате по гласа, който казва „Cow” – колкото по-напрегнат става, толкова по-близо сте до кравата.

рисувана крава
Снимка: pixabay

Танцуващият червей е друг сайт, в който карате едно подобие на червей да се движи и гърчи в най-различни пози, само с помощта на мишката.

Сайтът, който преобразява URL адресите, така че да изглеждат като вирус. Защо пък не?

Колекция на напълно несъдържателни имейли от ужасни хора

Просто патета – тук просто движите мишката и малките и сладки жълти патета се размножават…колкото си искате

Няма нищо по-хубаво от лошото време – е, тук ще се насладите на симулация на буря и дъжд. Приятно е.

еквилайзер
Снимка: pixabay

21 котки доказват, че любопитството е лошо нещо – ако очаквате да гледате как 21 котки правят смешни неща, така е.

Безплатна прегръдка. Тук можете да се насладите на безплатни виртуални прегръдки от различни хора.

Интерактивна книжка за оцветяване. Просто е. Движите курсора на мишката и всичко се превръща в красиви цветове и форми.

Любими звуци – чрез този сайт и малко въображение можете да се пренесете, където си поискате. В него можете да слушате звук от преминаващ влак, звук на пролет в парка, нощен звуков пейзаж, вълни, дори и шум от кафене.

mental fools е сайт, в който ще намерите отговори на всевъзможни и на пръв поглед абсурдни въпроси, които може би са ви мъчили цял живот.

http://games.sense-lang.org е прекрасен сайт за губене на време и за трениране на някои наши ментални способности. Занимателни игри, на пръв поглед прости и увлекателни. На втори поглед дори полезни.

Е, надяваме се да сме убили малко от времето, в което се чудите как да не правите нищо, а да ви е интересно. Аз лично си пускам малко влак, птички, вълни, буря и така докато изфантазирам едно чисто ново лято.

Източник колаж:

http://www.clker.com

https://pngtree.com

https://www.freevector.com

https://jackieandbobby.files.wordpress.com

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР