Начало Свободна Направи си сам Направи си елха от бояджийска стълба

Направи си елха от бояджийска стълба

0
СПОДЕЛИ
Колаж: Ева Пашова

Все по-близо е Коледа и не може да се лъжем всички мислим за елхата. В последните години стават все по-актуални елхите-изобретения, които нямат нищо общо с истинските елхи и борове, някои са нарисувани, други направени от картон, а най-новият хит е елха-стълба! Как така ли? Попитайте iNSTAGRAM!

**********************************************************************

В Инстаграм потребители показаха как да си направим коледна елха от обикновена алуминиева бояджийска стълба, като целият майсторлък е в украсата, пише в. „Метро“.

Стълбата се поставя в разкрачено положение и на върха й се прикрепя колкото е възможно по-голяма коледна звезда. След това двете страни със стъпалата се увиват с многобройни гирлянди, за да ги прикрият. Хубаво е и да се накичат голям брой играчки. Добре украсена, стълбата добива същата триъгълна форма, като традиционните коледни елхи.

Новото изобретение има няколко плюса, коментират потребителите в социалната платформа. Стълбата заема малко място, тя е евтина и може да се използва всяка година. От хитроумното приспособление не падат иглички, а освен това може да блеснете с него пред близки и приятели, които ще оценят вашата изобретателност.

Източник: БТА

СПОДЕЛИ
Предишна статияТрикове за тънка коса
Следваща статияСедмичен хороскоп 04.12.2017 – 10.12.2017
Glam Girls са странна смесица от различни характери, често абсолютно противоположни, карат се за запетаи, тирета и пряка реч. Рядко са на едно мнение, но това почти винаги води до креативни решения.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР