Начало Любопитна Интересно Нетрадиционни начини да промениш „съдбата“ си !?

Нетрадиционни начини да промениш „съдбата“ си !?

СПОДЕЛИ
Птица в полет

Вярваш ли в промяната? Стремиш ли се към по-добро? Ако отговорът на всички тези въпроси е „Да“, то сигурно написаното ще ти е от полза. Освен непрестанните усилия, които трябва да полагаш в тази посока, сигурно ще ти бъде любопитно да откриеш, че съществуват и други нетрадиционни начини да дадеш малко тласък. Звучи мистично и определено не дава гаранция, че ще проработи, но определено е една интересна гледна точка. За промяната с любов!

Когато нещо в живота ти не върви –

Смени мястото, на което се намираш, казват старите хора. Похват, който в астрологията е описан като уникално умение да „отключваме“ различни заложби спрямо географската ширина. Редица психолози твърдят, че пътуването остава сигурен начин да разрешиш проблем, чието решение ти изглежда неразрешимо. Обяснява се с откъсването от дадена среда и проблем, което води до вероятността да разгледаме ситуацията по нов начин. Сигурно, влияние оказват и редица други фактори като спокойствието, което човек придобива след почивка на безлюден плаж. Опитай, дори да не помогне – няма да навреди.

Промени визията –

Ако си на път към голяма промяна в живота, то освен вътрешно – имаш нужда и от нейното външно проявление. Смело смени гардероба, прическата и всичко, което смяташ, че не пасва на новото ти аз. Това помага повече да се усетиш като човека, в който искаш да се превърнеш. Вярвай в себе си!

Израствай –

Постави фокуса си върху теб и преработи всичко, което не харесваш. Изследвай някои зависимости в живота ти, които изглеждат свързани и помисли. Истинската промяна започва отвътре навън. Но не изпадай в капана на заблудата, че всичко зависи от теб или всичко зависи прекалено много от другите. Бъди самокритична, но не изисквай прекалено много. Променяй се често заради самата теб.

Самосъжаление, не, мерси! –

Избягвай да се олицетворяваш с него. Дори животът понякога да не е това, което искаш, извлечи ползата и продължи смело напред. Избягвай страданието, твърди се, че то води след себе си още и още от същото. Стреми се да черпиш поуки дори от проблемите. Култивирай дух на победител и се бори с всичко, което не ти харесва!

Наблюдавай по-големите от теб –

Това си ти след 5 или 10 години. Тръгни си от живота на всички, на които не искаш да приличаш и търси тези, които те вдъхновяват да вървиш напред. Ще ги познаеш по това, че вадят най-доброто от теб за момента. Все пак давай шанс на хората, защото и те като теб се променят и развиват. Внимателно прецени етапите, в които се намира всеки.

И дано промяната се появи в живота ти под формата на всичко, за което някога си мечтала.

СПОДЕЛИ
Предишна статия10 най-стилни есенни аутфита
Следваща статияХисаря –хилядолетният град, който ще остави следи във вас
Евелин е момиче, което обича да сбъдва мечти. Една от тях е, когато завършва журналистика през 2015-та година. Любопитна, упорита, позитивна, уверена, усмихната, постоянна, романтична, отдадена на 100% във всичко, което прави, в което вярва, и което в крайна сметка винаги се случва в живота ѝ ... А то е повече от хубаво.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР