Начало Свободна Забавления Открий магията в себе си

Открий магията в себе си

0
СПОДЕЛИ

Не, тази статия съвсем не е за окултни науки и нелицензирани практики, няма да ви уча на заклинания, клетви или баене… Просто ще ви накарам да се замислите какво ви спъва по пътя към успеха.

Изборите, които правим за живота си, хората и предметите, които ни заобикалят могат да увеличат или да намалят силата на вътрешния ни глас, а ако не се вслушваме в него е абсолютно невъзможно да постигнете това, което истински желаете. За начало опитайте да помислите върху следното:

Възможно ли е „гласовете, в които се вслушвате от дете да не са вашите собствени? Дали вашите желания не са проекции на възгледите, които са ви втълпили родителите, учителите, приятелите и дори медиите? Опитайте да помислите какво наистина искате вие и какво смятате, че искате?
Повярвайте, че вътрешният глас е вашата уникална искра, той ви е дарен и не бива да го пренебрегвате, защото той винаги ви шепне най-правилните решения!

Съберете кураж по начина, по който събирате купчина дрехи и започнете да следвате вътрешния си глас.
Вие сте големи късметлии, ако откриете и послушате вътрешния си глас преди да сте се сдобили със семейство, ипотечен кредит и още куп отговорности, които биха ви принудили да работите работа, която не харесвате само, защото са ви нужни пари. Мечтите не винаги водят към най-правилните решения и към най-лесните пътеки, но те винаги са свързани със стремежите на душата ви. Ако мразите работата си и искате да смените града, в който живеете, ако искате да карате мотор или да се катерите- НАПРАВЕТЕ ГО! Направете го, за да не се обърнете един ден назад и да видите един сив и скучен живот, с който не само, че не се гордеете, но ви е направил и нещастни! Знаете ли каква беше моята мечета? Да пиша!

Пиша, от както се помня, пишех стихове, разкази, писма, sms-и… Когато не драсках на гърба на тетрадката си (нямаше тетрадка, която да не е изписана повече отзад , отколкото отпред) си мечтаех. И макар да не съм от късметлиите, които са се осмелили да правят това, което винаги са искали преди да създадат семейство, аз не спрях да мечтая и ето, сега даже някой ме чете и това не е мама (е, и тя чете, но не е единствена)!

Ако и вие сте бунтари по душа като мен и вярвате, че светът може да се промени, то започнете първо със собствения си живот. Започнете тази промяна, вслушвайки се във вътрешния си глас. Заглушете всички дуети, триота и квартети в главата си и поемете по пътя на вълнуващото пътешествие, повярвайте ми, доста по-забавно е от скучния живот.

Днешният свят е напрегнат, той няма как да се промени сам, затова не спирайте да мечтаете. Земята съществува, за да и се наслаждаваме непрестанно, всеки миг…но тя разчита на нас, че ще я направим едно по-добро място. Това няма как да се случи, ако само спим, работим и носим хубави дрехи… Открийте магията в себе си и завладейте света!

СПОДЕЛИ
Предишна статияСиа иска да играе Саманта Джоунс
Следваща статияЛейди Гага се сгоди
Glam Girls са странна смесица от различни характери, често абсолютно противоположни, карат се за запетаи, тирета и пряка реч. Рядко са на едно мнение, но това почти винаги води до креативни решения.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР