Начало Модерна Подмлади се с правилните цветове!

Подмлади се с правилните цветове!

0
СПОДЕЛИ
Колаж: Цветелина Михайлова

Цветовете могат да говорят много повече, отколкото ние предполагаме. Те могат да влияят на настроението, а също така и да свалят няколко излишни килца от иначе стройната ни фигура. Стига да знаем как правилно да ги комбинираме, може да направим чудеса с тяхна помощ…

Комбинацията от розово и сиво внасят свежест и лекота във визията!

Ако искаш да изглеждаш по-млада, свежа, една идея по-момичешки, то тогава заложи на това съчетание. Няма нюанси на розовото и сивото, които да не се комбинират успешно! А ако добавиш и велур определено ще привлечеш погледите.

Комбинацията от сиво и розово сама по себе си е много сполучлива, защото е почти универсална. Подходяща е както за официални събития, така и за ежедневието, дори за фитнес залата. Всичко зависи от плата, силуета и разбира се от аксесоарите!

 

Комбинация в цветовете на 2016 г. – розов кварц (нежно розово) и серинити (бледо синьо)

Ежегодно Институтът по цветове Пантон посочка кои нюанси ще бъдат актуални за цялата година. Е, през 2016 г. изненадващо цветният корифей избра цели два – розов кварц и нежно синьо – и всичко дизайнери полудяха по тях. И има защо. Комбинацията има силата на Хари Потър и с магическа пръчка може да сътвори чудеса.

Много дами се притесняват да смесват тези нежно розово и бледо синьо, за да не изглеждат като кукла „Барби“. И, да, нека не се залъгваме, има потенциална опасност да заприличате на първолак с грамота в ръка за края на учебната година в кожата обаче на 20+ години. А не това е целта, нали? Комбинацията е доста свежа и нежна, и има силата да разнообрази аутфита. Едни дънки винаги могат да бъдат перфектно допълнени от аксесоар, чанта или риза в гамата на розовия кварц. Светлосини дънки, съчетани с розова блуза или розови обувки са идеалният избор, с които може да смъкнем няколко годинки от ЕГН-то. Не пренебрегвайте цветовете на 2016 г., а си комбинирайте правилно – гарантираме ви, че мисията ви ще е успешна.

 

A post shared by Npix Studio (@npixstudio) on

Комбинацията от зелено и жълто е подходяща за всеки сезон!

Без значение какви са метеорологичните условия навън, има два цвята, чието комбиниране може да влезе в ежедневието ни през всички 365 дни. Зелено и жълто с вскяква наситеност на цвета може да носите пролет, лято, есен и зима. И като допълниетлен бонус ще получите свежа визия, която има способността да ви подмлади. Максимално се възползвайте от последните няколко месеца, през който зеленото ще бъде ТОП, в качеството си на цвят на годината… Още ли се мотаете? Отидете на „зелено-жълт“ пазар!

Рокли, блузи, якета, чанти и обувки – дерзайте, екпериментирате и бъдето много Glam.

A post shared by KrisStep (@krisstep_) on

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР