Начало Любопитна Седмичен хороскоп 04.12.2017 – 10.12.2017

Седмичен хороскоп 04.12.2017 – 10.12.2017

0
СПОДЕЛИ
Коледен хороскоп
Колаж: Цветелина Михайлова

Седмицата се очертава да бъде интересна. Звездите ще бъдат благосклонни към всеки един зодиакален знак. Нещата ще се получават от само себе си, без излишни драми. Любовта ще дебне от всеки ъгъл. От вторник до края на седмицата Сатурн, Ретроградният Меркурий и Марс ще ви позволят да се върнете към забравени дела, които не сте успели да завършите в близката една година. Много бързо ще се справите с тях. През уикенда Марс ще влезе във Скорпион, който е знак на силата, а това ще ви даде уникалния шанс да предприемете рисковани действия, чиито край ще бъде успешен. Бъдете нащрек в неделя, защото емоциите ви може да ви подхлъзнат, но разумът няма да позволи това да се случи.

Коледен ОвенОвен – Понеделник е ден за добри дела. Ще ви бъдат интересни всякакви окултни неща и теми. Между вторник и четвъртък ще успеете да свършите много задачи, за които все не намирате време. Непрестанно ще ви връхлитат мисли за стари дела и приятели. Носталгията ще ви бъде в кръвта. В петък ще се наложи да проведете сериозни разговори. Предстои ви промяна – в работен или личен план. Не се страхувайте да предприемете нещо различно. Не пестете емоциите си, но се вслушайте и в думите на околните, които ще са във ваша полза. През уикенда ще имате прилив на енергия и желание за радикални промени в живота си. Това е много подходящо начинание за края на годината, за да стартирате всичко начисто.

Телец – Вашата главна грижа ще бъдат чужди пари и имущество. Може да се наложи да давате съвети за кредити или да насочите вашата половинка по пътя към върха. Това е прекрасно, но не забравяйте и собственото си благополучие. Време е да въведете малко повече порядък в своя бюджет. В противен случай може да се наложи да се лишите от необходими неща. Във вторник и сряда ви очаква едно безцелно пътуване, което много ще ви умори. Края на седмицата прекарайте у дома, стига да можете, разбира се. Почивайте си активно и не се претоварвайте с домашни задължения. През уикенда ще бъдете обект на агресивно поведение, но това няма да ви се отрази по никакъв начин.

Зимни БлизнациБлизнаци – Най-вероятно през предстоящата седмица всичко ще върви наопаки. Затова вина ще има Ретроградният Меркурий… Кой друг, освен него? Той ще създаде хаос и раздразнение около вашата същност. Възможно е да ви направи неработоспособен. Но всичко зависи от вас. Звездите ви съветват нововъведенията във вашия живот да не ви объркват, а да ви накарат да се замислите. Опитайте се да не се занимавате с околния свят, а да анализирате изминалата година. Извлечете позитивите от ситуациите и отбележете негативите. Поправете грешките си. Вторник, сряда и четвъртък са благоприятни дни за завършване на започнати дела. През уикенда е възможна кавга с ваши подчинени или поява на неотложна работа. Съществува риск от здравословно неразположение, което няма да бъде дългосрочно.

Зимен РакРак – Вашият енергичен потенциал няма да бъде във върхова точка. Звездите ви съветват да забавите малко темпото. Повече да мислите и анализирате и по-малко да действате. Основните теми на седмицата ще бъдат – работа, отговорност и пари. И вие може да се справите безупречно с тях. Във вторник и сряда ще бъдете свръхемоционални. Вероятно ще реагирате остро на критика, по отношения на външния ви вид или поведение. Опитайте се да бъдете заобиколени от хора, които ви мислят доброто. През уикенда ще намерите душевен покой. Но може да имате доста страстна среща. Бъдете нащрек, защото страстта може да се превърне в омраза – границата е много тънка.

Зимен ЛъвЛъв – Вие сте в своя емоционален връх. Живеете на гребена на чувствата. Седмицата ще бъде изпълнена с развлечения, любими неща за правене, игра с деца и приключения. В понеделник ще успеете да се срещнете с много приятели. Във вторник и сряда може да се наложи да потънете в дебрите на усамотението, за да може да се концентрирате. В събота е възможна домашна кавга. Неделя пък е ден за шопинг. Добре би било, ако влезете в ролята на Дядо Коледа и купите подаръци на близките ви за предстоящите празници.

Зимна ДеваДева – Предстои ви седмица за анализиране. Очакват ви много размисли за всичко, което ви се случи през изминалата година. Ще ви се струпа много недовършена работа, дори и такава, която мислите, че вече е в миналото. Не бързайте обаче. Всичко ще се нареди. Вторник, сряда и четвъртък се отдайте на обстойно обобщаване на ситуацията и усърдна работа, но не всичко е на всяка цена. Правете нещата последователно и ще успеете да се справите с всичко, още преди края на годината. В неделя обстоятелствата ще бъдат напълно във ваша полза. Ще успеете да разрешите проблеми, които ви се струват неразрешими. Май седмицата ще завърши доста добре…

Зимни ВезниВезни – Понеделник ще бъде удачен за финансови операции. Във вторник, сряда и четвъртък с необичаен за вас ентусиазъм ще започнете да разрешавате наболели въпроси, свързани с отношенията ви с околните. Много усилия ще вложите и в плануването на вашата предстояща ваканция. Тези дни са подходящи за довършване на всякакви незавършени проекти. В събота ще имате допълнителни разходи, които ще ви напомнят да обърнете внимание и на материалната страна на живота. В неделя ще бъдете в лошо настроение и това ще се отрази на вашите отношения. Всичко зависи от вас!

Зимен СкорпионСкорпион – В понеделник ще бъдете силно амбицирани и ще се опитате да бъдете авторитет за околните. Спорно е доколко това ще се получи. От вторник до четвъртък ще се занимавате предимно с парични въпроси, за които не се осмелявахте да мислите досега. Седмицата е благодатна за връщане на стоки и неуспешни покупки. Затова не пазарувайте много онлайн. Петък ще бъде посветен на работата. В събота ще почувствате прилив на енергия. Всяко едно ваше начинание ще бъде успешно и това ще продължи и през следващите няколко седмици. В неделя основната тема ще бъдат парите. Не вярвайте на интуицията си, а разчитайте на разумни аргументи.

Стрелец – В понеделник жестоко ще се заблудите за собствените си възможности. Ще имате нужда от протегната ръка, от помощ, която да ви покаже, че и вие може да грешите. Забравете за алкохола тези дни и самолечението. Не постъпвайте безразсъдно. От вторник до четвъртък дела, които сте забравили, ще напомнят за себе си. Почти през целия петък ще прекарате в социалните мрежи. Ще намерите нови хора, които може да станат ваши добри приятели. В събота ще се проявят тайни врагове и скрити неприятности. Бъдете с едно (или повече) наум. Вие ще имате добра възможност да прецените ситуацията. Неделя не се очертава да мине под знака на любовта. Избягвайте козметични процедури и обогатяване на творческите умения.

Зимен КозирогКозирог – Основната тема на седмицата ще бъдат излезли наяве тайни. Мнозина от вас ще посетят уединени места. В понеделник разчитайте на помощта на покровители. От вторник до четвъртък тайно, но бързо ще правите неща, за които не сте имали време през цялата година. В петък ще бъдете раздразнителни. Уикендът ще ви донесе много среща с приятели. В неделя избягвайте тайни любoвни афери, защото ще бъдете разкрити.

Зимен ВодолейВодолей – Седмицата ще бъде белязана от общуване с близки, приятели, екипна работа и екскурзии. Въпреки това в понеделник не забравяйте за работата, защото ще бъде един много успешен работен ден, От вторник до четвъртък ще попаднете в задънена улица с колективен проект, който сте започнали. В петък вече ще бъдете настроени на ваканционна вълна. В неделя ваша приятелка ще се опита да ви измами, но това няма да ви попречи да прекарате един страхотен уикенд.

Зимни РибиРиби – В понеделник ще получите много одобрения от авторитетни хора. Това е късметлийски ден за всички мечтатели. От вторник до четвъртък работата ще бъде динамична. Ще свършите много недовършени дела. Препоръчително е петък да прекарате у дома, да изчистете, да почивате и да правите каквото искате. В събота далече роднина ще ви потърси. Дали ще е за добро, не се знае. В неделя ще бъдете възпрепятствани от собствения си мързел, затова не му се отдавайте.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР