Начало Любопитна Седмичен хороскоп 05.02.2018 – 11.02.2018

Седмичен хороскоп 05.02.2018 – 11.02.2018

0
СПОДЕЛИ
Коледен хороскоп
Колаж: Цветелина Михайлова

Определено се очертава вълнуваща седмица. Дали заради украсените със сърца витрини или поради друга причина, любовта някак ще витае във въздуха… И не, не е никак рано, точно навреме е. Стрелите на Купидон ще хвърчат наляво и надясно, направо ще са безпощадни… Ако не искате да ви уцелят по-добре си стоите у дома, но не пускайте компютъра, защото както казахме: любовта дебне от всякъде.

 

***

Коледен Овен

Овен – Много нетипично за вас, които се славите като уравновесени и здраво стъпили на земята, през тази седмица ще витаете в облаците. Ще се носите на крилете на мечтите, а защо не и на тези на любовта. Умът ви ще е далеч от работното място и това ще донесе някои неприятни ситуации, но пък всичко ще отминава бързо и някак няма да ви накара да се чувствате зле. Дали защото знаете, че с работата винаги може да наваксате или пък защото приповдигнатото ви настроение не може да се развали, но определено всички неприятности ще ви се струват някак незначителни. През уикенда внимавайте за инциденти, гледайте къде стъпвате и не се катерете на високо! (14-сантиметровите токчета не се броят)

Телец – При вас любовта се е нанесла още от миналата седмица, през тази нещата няма да се променят много. Ще си сложите на лицето маската на влюбена маймунка и ще ходите така навсякъде. Това няма да се хареса много на шефовете ви, защото ще бъдете разсеяни, ще правите много пропуски в работата, а това ще се отрази зле на всички в офиса. Стегнете се, ако не искате да изгубите позициите си и някой да заеме вашия пост. Любовта е прекрасно нещо, но не ѝ позволявайте да съсипе кариерата ви. Бъдете разумни и прецизни през седмицата, а през уикенда се отдайте на чувствата…

Зимни БлизнациБлизнаци – През тази седмица ще бъдете изключително спокойни и самоуверени. Ще имате неочакван прилив на енергия и на самочувствие. Нещата ще се получават с лекота и това ще ви прави адски щастливи. Ще имате главоломен успех  на работния фронт, не толкова на любовния, но това изобщо няма да ви притеснява, дори напротив. Не се отпускайте обаче и не прекалявайте с харчовете, защото може да излязат неочаквани разходи у дома, които ще се наложи да поемете вие. Така че оставете онези красиви, червени обувки, които няма къде и с какво да носите, да си стоят на витрината. Знаем, че трудно пестите, но опитайте!

Зимен РакРак – Някак спортно ще сте настроени през тази седмица. Ще имате нужда да се запишете на йога, танци или пък да си купите карта за фитнеса. Действайте бързо, докато не ви е минал ентусиазмът. Хубаво е да обърнете внимание на външния си вид и на здравето. Времето е подходящо за профилактичен преглед или малка разкрасителна процедура. В работата всичко върви по обичайния начин. Mного ви се иска да се случи нещо голямо като повишение или пък да ви възложат голям проект, но и тази седмица това няма да стане. Може би пропускате нещо, което ще ви изстреля напред. През уикенда ви очакват незабравими романтични мигове с любимия човек, ако пък още нямате такъв, може би сега ще го срещнете на най-неочакваното място… 

Зимен ЛъвЛъв – Много интересна седмица ви очаква. Такива невероятни неща ще ви се случват, че сами няма да повярвате. В петък, ако срещнете розов еднорог на улицата изобщо няма да ви учуди след всичко, което вече се е случило. Още в понеделник ще получите прекрасни новини от близък роднина, свързани или с наследство, или с някоя пикантна и любопитна подробност. В офиса също ви очакват добри новини, които от много време сте приели, че няма да чуете… Ще спечелите доверието на висшестоящи и това ще ви помогне да се издигнете много бързо нагоре в кариерата си. При вас любовта няма да е грандиозна, както обичате. Няма да има гръмки обещания и публично обясняване в любов… Но пък нещата ще са наред и ще се подреждат. Всичко ще бъде спокойно и умерено. Не е по вкуса ви, но повярвайте, така е по-добре.

Зимна ДеваДева – Хич ви няма вас в романтичните изяви. Партньорът ви ще бъде много настоятелен да прекарвате времето си заедно, да се отдадете на чувствата си, ще ви преследва със запалени свещи и червени рози, а вие всеки път ще го поглеждате тъпо и ще продължавате да опъвате чаршафите… Е, не може да продължавате така. Хайде да се поотпуснете вече! В работата всичко ще е влязло в график. Колегите ви ще са в кондиция и това ще ви кара да се чувствате спокойни. Ще спечелите сделка, която от много време ви се е закучила. И когато това стане ще си отдъхнете. През уикенда ви очаква СПА ваканция. Искате или не вашият любим няма да спре да се опитва да ви разчупи – поне се опитайте да се престорите, че ви харесва.

Зимни ВезниВезни – И вашата романтична страна е горе-долу толкова развита, колкото тази на Девата – т.е никак. Но вие поне ще опитвате да разберете какъв е смисълът от свещите, Шаде, балоните сърца и плюшените мечета… Ще вървите по улиците и ще зяпате витрините с една мисия- да откриете най-романтичния подарък за вашата половинка. Ще се подготвяте още от тази седмица за празника на влюбените, защото обичате всичко да бъде както трябва, но както винаги ще се колебаете кое е най-доброто място за празнуване и какво точно се очаква от вас в този ден. В работата нещата няма да вървят както очаквате, но пък може би ще бъде за добро. Изчакайте и имайте търпение.

Зимен Скорпион

Скорпион – От понеделник ще сте на любовна вълна… Ама при вас нали любовта е по-скоро страст, отколкото романтика, та има вероятност да разочаровате обекта на желанията си, който очаква не да го преследвате с влажен поглед, а по-скоро да му пеете под прозореца (и тук не говорим за Шушана)… Опитайте се да събудите романтичната си част, която да оцелее по възможност чак до другата седмица. Ако успеете у дома ще цари мир и любов, ако не… Нямаме представа в какво може да се забъркате. В работата нещата ще са спокойни. Няма да има излишно напрежение. В петък се пазете от настинки, в това грипно време по-добре избягвайте затворените пространства с много хора.

Стрелец – Поемете си въздух. Време е да вземете важни решения и точно тази седмица е от голямо значение да се стегнете и да направите всичко по силите си, за да свършите задачите, които ви чакат. Възстановете хаоса в работата, в дома си и в ума си. Ако успеете ви гарантираме големи успехи. През всички тези трудни за вас моменти, когато трябва да сте съсредоточени до вас ще застане един човек, когото не сте забелязвали до момента. След като целият зор мине ще го погледнете с други очи. С едни по-влюбени очи. И този човек наистина ще заслужава вниманието ви. Не го изпускайте.

Зимен КозирогКозирог – За вас седмицата ще бъде много успешна. На всички фронтове. Ще ви върви с каквото и да се захванете. Затова опитайте неща, които ще ви бъдат полезни занапред. Запишете се на курс, спортувайте, участвайте в конкурс… Работата ще ви спори, но не прекалявайте с часовете прекарани в офиса, защото рискувате да пропуснете купища прекрасни мигове със семейството и приятелите си. Не го позволявайте. При вас любовта ще изгрее в края на седмицата, дали нова или стара няма да бъде от значение… Важното е, че ще бъде истинска и пламенна. Отдайте се на романтични мигове през уикенда и няма да съжалявате.

Зимен ВодолейВодолей – През предстоящата седмица голяма част от вас ще бъдат настроени ваканционно… Дали защото това ще е свързано с техния рожден ден или пък просто ще имат нужда да не мисля за нищо… Ще изпаднате в едни от онези моменти, в които не искате да вършите абсолютно нищо. И не това не е мързел, както биха си помислили някои, това е почивка. Имате понякога нужда да изключите мозъците си и да пренаредите приоритетите си. Е, моментът е добър за това. Затова си почивайте на воля. Всички около вас знаят, че после ще наваксате за ден-два всичката работа, която ви се е натрупала за 5-6 дни, именно затова ще ви оставят и намира. При вас любовта е в много странно измерение, тя изобщо не е типичната любов, която си представя партньорът ви, но поне опитайте да бъдете малко като нормалните хора.

Зимни Риби

Риби – Романтични натури, надяваме се да сте срещнали или през тази седмица да срещнете някоя друга сродна душа и да се насладите на обзелото ви светивалентинско настроение. Ако ли пък не – не се отчайвайте, време има. Това, от което имате нужда съвсем скоро ще се появи… А дотогава се радвайте на купищата професионални успехи, които ще ви споходят. Знаем, че не са ви висша цел, но пък не е малко, знаете ли Телците и Овните как биха ви завидели… През уикенда ви очакват много срещи с приятели, смях и… абе, купон ще има 🙂

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР