Начало Любопитна Седмичен хороскоп 12.03.2018 – 18.03.2018

Седмичен хороскоп 12.03.2018 – 18.03.2018

0
СПОДЕЛИ
Хороскоп_Март
Колаж: Цветелина Михайлова

Седмицата ще бъде доста особена… За голяма част от представителите на зодиите ще премине под знака на миналото, ще се появяват много стари познати и любими, ще нахълтват в настоящето и нахално ще искат да се завърнат. Като игнорираме това нахалство, звездите предвещават и много професионални успехи и мигове на щастие. Шарен хороскоп, може би звездите още не са изтрезнели от 8-ми март…

Овен_МартОвен – Ситуацията  в работата ви става все по-добра от преди. Опитайте си оправите настроението, защото иначе рискувате да вкиснете живота на близките си. Ще получите онова повишение, което ви е станало фикс идея, затова престанете да ходите като буреносен облак, стига ги мушкахте с рогата. Ако искате да запазите мира у дома променете отношението си. Оставете проблемите в офиса и стига вече драми.

Телец_МартТелец – Вие сте неубедителни и не сте готови за сътрудничество, а това много ви личи. Ако искате да спечелите сделката и да ви признаят успехите, действайте с размах и самочувствие. Критиката от страна на висшестоящите е възможна поради лоша концентрация. Имате нужда от някой, който да разбере вашите емоционални проблеми и който ви познава добре. Но ако се държите като кактус със всички, едва ли ще получите подкрепата, от която така се нуждаете.  Възможни са проблеми със здравето. Не подценявайте симптомите.

Близнаци_МартБлизнаци – Ще можете да се свържете с хора, които са важни за вас. Отдавна ги дебнете и най-накрая ще успеете да ги спечелите на своя страна. Ще бъдете доста ангажирани, на моменти няма да знаете какво точно правите, защото ще срещнете много изненади по пътя си. Откажете някои важни задължения, които някои ще ви възложи, няма да имате сили и за чужди ангажименти. Близък до вас човек ще поиска да си тръгне. Може би е по-добре да го пуснете.

Рак_МартРак – Вие ще се противопоставяте на хора, с които нямате добро сътрудничество. Ще бъдете на контра дори на висшестоящ, чиито разбирания са много различни от вашите. На емоционално ниво ще израствате, започвате да осъзнавате, че вече сте готови да поемете по-спокоен път. Намеренията към партньора ви са много сериозни и определено обмисляте варианта за семейство и деца. Има опасност човек от миналото да се появи и да обърка всичките ви планове. Вашето здраве е добро и стабилно.

Лъв_МартЛъв – Ако искате да промените ситуацията, в която се намирате, помислете добре преди да направите каквото и да било. Атмосферата във вашия дом става доста напрегната, защото напоследък сте предприели много действия, започнали сте разговори и дейности, с които близките ви не са съгласни. Това определено ще ви създаде неприятности. Ако искате нещата да минат гладко, помислете добре как ще оправдаете или защитите действията си.

Дева_МартДева – Не вземайте прибързани решения. Ако възнамерявате да работите с близките си, помислете колко ще ви струва това. Има старо неписано правило, че с роднини не бива да се работи, ако искате да запазите добрия тон. В любовта няма да имате късмет, много ще ви се иска да бъдете в хармония с любимия човек, но сега това няма да се случи. Не прекалявайте с бонбоните, ако не искате да качите страшно много килограми.

Везни_МартВезни – Вашите качества ще бъдат оценени от лица с по-висока позиция. Това ще ви донесе много позитиви. Вие искате на всяка цена да постигнете нещо, което ви лежи на сърцето и е възможно с подкрепата на онези, които искат да успеете да го постигнете. Опитайте се да избегнете хора, които не ви мислят добро. Знаем, че е трудно да отсеете истинските хора от фалшивите, но е от голямо значение да опитате.

Скорпион_МартСкорпион – Задълбавате в ненужни дреболии. В любовта сте готови да се откажете от много неща, само за да си осигурите спокойствие, но вашият партньор непрекъснато ви демонстрира, че ви обича и че вие сте всичко за него. Опитайте да не правите глупости, ако искате да запазите връзката си. Вие сте в отлична физическа форма и се чувствате добре, имате самочувствие, но това не бива да ви тласка в чужди ръце.

Стрелец_МартСтрелец – Ще трябва да решавате много важни бизнес задачи, които дълго сте искали да поставите на дневен ред. Имате страхотни планове за работата си. Ако нещата се случат както искате, ще се наложи често да пътувате. Плановете, които имате с партньора ви са реални и постижими. Важно е за вас да бъдете спокойни и да не прибързвате. Внимавайте със здравословното си състояние. Променливото време може да ви изиграе лоша шега.

Козирог_МартКозирог – Насладете се на предстоящите предизвикателства, вярно няма да ги очаквате, ще ви стреснат в началото, но ви гарантираме, че ако се пуснете по течението ще ви се случат невероятни неща. Възможно е да изпитвате романтични чувства към човек, когото познавате повърхностно. Опитайте да мислите преди да действате. Човек от миналото ще се появи и ще ви отрезви. Ще си спомните неща, с които не се гордеете. Това ще ви накара да не се чувствате много добре.

Водолей_МартВодолей – Направете хубава седмицата си. Още в понеделник ще се чувствате прекрасно. Забравете за цялата бъркотия, от която сте заобиколени. Разговорите с някой представител на зодия Риби ще ви накара да се почувствате по-спокойни. Човек от миналото ви непрекъснато ще ви преследва и няма да можете да се отървете от него. Внимавайте да не се изкушите… Помислете дали си заслужава и дали не е по-добре да свалите розовите очила и да погледнете трезво на ситуацията.

Риби_МартРиби – Чувствате се добре, но искате да споделите тази ситуация с другите, а те сякаш не ви разбират. Опитайте да споделите красивите моменти с партньора си, но ако той няма време за това, не се отчайвайте. Радвайте се, че ще имате и време за приятелите си. Не се настройвайте негативно, посветете времето си на положителни мисли. Спортувайте, радвайте се на слънцето…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР