Начало Любопитна Седмичен хороскоп 13.11.2017 – 19.11.2017

Седмичен хороскоп 13.11.2017 – 19.11.2017

0
СПОДЕЛИ
Седмичен хороскоп-корица
Обработка: Цветелина Михайлова

Предстои ви една седмица, изпълнена с динамични промени, които ще се отразят благоприятно на всичко, с което се захванете. Рискът от провали е сведен до минимум. Това обаче не означава да се впускате във всяко начинание без да вложите здрав разум. С особено внимание трябва да подходите към случващото се в понеделник и събота. В началото на седмицата срещата на Венера и Юпитер ще ви донесе късмет в любовта и във финансовите дела. Новолунието в Скорпион ще проправи пътя на вътрешните ви промени през уикенда. За да трансформирате живота си, няма да е нужно да полагате особени усилия. Точно заради това по време на Новолунието не трябва да действате прибързано. Отделете време да премислите ситуациите.

ОвенОвен – В понеделник имате неочакван късмет, който ще ви донесе пари или неподозирано наследство от далечен роднина. По всяка вероятност някой ще отправи към вас интересно финансово предложение. Възможно е да получите парични постъпления или да ви подарят луксозна почивка. През средата на седмицата ще се сблъсквате с прекалено емоционалната реакция на някого, от когото най-малко сте очаквали. Помислете дали нямате пръст в тази работа. Поговорете с този човек чисто приятелски, за да разберете какви са истинските причини за реакцията му. Към края на седмицата всяко едно ваше начинание ще бъде увенчано с успех. През уикенда бъдете много внимателни и деликатни, защото ако сте груби с околните ще страдате най-вече вие. По-добре се отдайте на размисли, които ще могат да променят бъдещето, защото истинската промяна може да започне точно сега.

ТелецТелец – Седмицата ще започне обещаващо за вас – и в личен, и в бизнес план. Съвсем спокойно може да скючите нова сделка или да започнете работа с нови партньори – звездите са на ваша страна. Ще бъдете център на вниманието и всеобщ любимец. Не се страхувайте, а се отпуснете и извлечете дивиденти от ситуацията. Към края на седмицата ще имате късмет в любовта. Отдайте се на романтични вечери с вашата половинка. Окачва ви и преструктуриране на работното място. Отделете уикенда за размисли и вземете най-доброто решение. Не всичко заслужава вашето внимание. Време е да започнете да се движите в правилната посока. Вие го можете!

БлизнициБлизнаци – В началото на седмицата ще се наблюдават благоприятни условия за развитието ви в работата. Но не, не се заблуждавайте, тук не тава въпрос за служебни успехи. Вероятно Купидон ще ви атакува на работното място. Ще преоткриете някого, когото дори не сте подозирали, че може да ви впечатли. А, той, милият откога само въздиша по вас… В средата на седмицата е време да се погрижите за вашето здраве. Отидете на профилактичен преглед. Някой ще се възползва от факта, че сте разсеяни и ще се опита да ви измами (не, не говорим за онзи колега, който ви ухажва). За щастие няма да му позволите да успее. Към края на седмицата ще проведете успешна сделка. През уикенда ще разполагате с време, за да се забавлявате. Това ще се отрази добре на перфектно свършената работа от предходните месеци. Не се концентрирайте изцяло в купони и развлечение. Отделете време да помислите и за работата си. Там нямате ли нужда от малко промяна?

РакРак – През предстоящата седмица много ще ви се иска да си починете. Именно заради това звездите ви съветват да не влагате излишно енергия и да се отдадете на неангажиращи дейности и творчески развлечения. Може да си го позволите.  В понеделник ще имате възможност да си починете и точно тогава, някъде от пепелта ще изскочи стара любов, която отново ще замъгли съзнанието ви. Огледайте се добре, може би домът ви се нуждае от освежаване или от някоя нова покупка. Насочете вниманието си в тази посока, купете картина, орхидея или свещник, и избягвайте конфликти със семейството си. Петък е перфектното време за нощен живот – театър, изложба, клуб, ресторант или просто излезте с приятели. В събота Новолунието ще ви донесе промени както в личния живот, така и в бъдещите ви творчески планове. Неделята ще прекарате вкъщи, но бъдете внимателни – не се качвайте на високо, за да се предпазите от травми от битов характер.

ЛъвЛъв – Съветваме ви да обърнете внимание на домакинските задължение. Е, не се превръщайте в Пепеляши (ако случайно имахте такива намерения), но все пак си спомнете къде ви стои метлата и парцала. В началото на седмицата ще имате огромен късмет и ще се сдобиете с ценни покупки за вашата уютна къща. През средата на седмицата вложете цялата си енергия, за да въведете в порядък вашия дом. И тук не става въпрос само за подреждане, ами и за сближаване със семейството. Прекарайте времето с близките някъде навън. От събота за вас започва период на обрат в семейството. Ако искате да се преместите, да започнете ремонт, да промените мебелите или отношението си към роднините, то периодът е повече от подходящ. Внимавайте с горещите напитки и първичните хора около вас, могат да ви опарят.

ДеваДева – В понеделник ще проведете ползотворни срещи, ще получите добри новини и нещата ще се случват, както вие искате. Вкъщи обаче ситуацията няма да е точно такава. Ще научите дълбоко пазена тайна, която ще промени живота ви. Към края на седмица се отдайте на разкрасяване на дома. А защо не и да поканите гости? Новолунието ще ви донесе промяна в отношенията. Ще се появят нови хора в живота ви и ще преустановите взаимоотношения със стари познати. Очаква ви далечно пътешествие или няколко кратки такива.

Везни – Началото на седмицата стартира добре за вас – в понеделник ви очаква финансов успех. Във вторник ще имате шанса да коригирате недостатъци във вашата външност, които ви притесняват. Посещение на фризьорката или маникюристката ще ви се отрази добре. В сряда ще бъдете малко раздразнителни и нищо няма да ви успокои така, както един хубав масаж или СПА процедура. Информацията, която ще достигне до вас към края на седмицата ще ви накара да се събудите и да се задействате. Ще получите добри съвети от стари приятели. През уикенда шестото ви чувство ще ви помогне да бъдете решителни. Но преди да действате задължително помислете много добре. Избягвайте да тренирате и не се излагайте на риск. Посветете уикенда на планове, които ще ви помогнат да се развивате в кариерата. Това ще ви бъде наистина полезно.

СкорпионСкорпион – В понеделник ще бъдете най-успешният знак в зодиака. По-голямата част от късмета ви ще бъде свързан с пари и любов. Във вторник и сряда не афиширайте с какво се занимавате, за да не привлечете много внимание към кариерата си и някой да ви завиди. Към края на седмицата актуалните теми за вас ще бъдат: красота, естетика и вдъхновение. Може да отидете на концерт, модно ревю или кино. Където и да е, вие ще бъдете зашеметяващи. Съботното Новолуние ще бележи трансформация на личността. Можете радикално да промените стила, навиците и поведението си. Посветете уикенда на размисли върху това какво искате да правите в бъдеще.

СтрелецСтрелец – Седмицата е благоприятна да извоювате своята независимост. Вие неочаквано ще започнете нещо, което е от голямо значение на вашето бъдеще. В понеделник ще сразите всички ваши врагове, с помощта на ваш таен покровител. Внимавайте какво казвате и пред кого говорите, защото съществува реална опасност някой да ви разбере погрешно. Енергични и убедителни в общуването ще бъдете към края на седмицата. Новолунието в събота ще донесе известни ограничения. Но всичко това до неделя, когато Луната навлиза във вашия знак и това ще ви донесе позитивни промени.

КозирогКозирог – В понеделник ви очаква успех, свързан с приятели, покровители… Успех в груповите дейности. Най-накрая ще забележат вашия потенциал. В началото на седмицата ще се сбъдне една ваша мечта, свързана с пари или материални постъпления. В сряда работата ще бъде на първо място за вас. За сметка на това в четвъртък и петък ще се отдадете на срещи с приятели, което ще доведе до известни разходи. В края на седмицата ще бъдете обсебени от идеята за постигането на цел, но забавете темпото – нещата ще се случат по-лесно, ако имате търпение. С Новолунието в събота ще сложите началото на нови приятелства.

ВодолейВодолей – В понеделник ви очаква успех в работата. Покровителство от висшестоящ ще в донесе слава и популярност. За някои тези дни ще бъдат техния звезден миг. Можете спокойно да посетите светско събитие, да участвате в конкурс, да ви вземат интервю или да започнете собствен бизнес. Във вторник и сряда лесно ще откривате общ език с уважавани личности, особено ако не фамилиарничите. Съботното Новолуние ще ви донесе напредък в работата. Този месец ще намерите работа, ще получите повишение или ще стартирате нов проект.

РибиРиби – В понеделник и вторник не се втурвайте в необмислени дейности. В суматохата ще се объркате и ще загубите правилния път. По-малко слушайте околните, защото някой ще се опита да ви измами. Понеделник е добър ден за общуване с чужденци и за пътувания извън страната. Към края на седмицата ще витаете в облаците. Причина за това ще бъде любовна среща. За женските представители на зодиакалния знак, срещите с приятелки ще са вързани с повече чаши вино, затова не планирайте важни срещи след среднощния запой. Отпуснете се. Новолунието в събота ще ви предостави нови хоризонти.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР