Начало Любопитна Седмичен хороскоп 19.03.2018 – 25.03.2018

Седмичен хороскоп 19.03.2018 – 25.03.2018

СПОДЕЛИ
Хороскоп_Март
Колаж: Цветелина Михайлова

Голяма част от представителите на зодиака ще имат големи любовни вълнения. Tова ще ги разсейва и ще им дава крилете, от които имат нужда на фона на налегналата пролетна умора. Други пък ги очаква повишение и безсънни нощи прекарани в работа, но всичко ще си заслужава. Добре е да се вслушате във вътрешните си гласове, но и да бъдете обективни, защото може другите около вас да са прави в много отношение, а вие да не виждате по-далеч от носа си.

***

Овен_МартОвен – Най-накрая ще се почувствате наистина сигурни в отношенията с любимия човек. Ще бъдете подготвени за различни предизвикателства и дори ще се осмелите да рискувате, защото знаете, че партньорът ви обича и подкрепя. Дори ако допуснете грешка, ще ви бъде простено. А какво по-хубаво от това? В работата ще успеете да се сработите с всички около вас и това ще ви направи много ефективни. Ще очаквате много от себе си. Другите също възлагат много надежди на вас, затова е добре да се съсредоточите и да постигнете всичко, от което се нуждаете на работното място.

Телец_МартТелец – Все още не можете да намерите това, което търсите в любовта, затова поне не се занимавайте с връзка, в която няма смисъл. Решете какво е важно за вас, не се опитвайте да угодите на другите. Спестете си негативните емоции. В работата е хубаво да си припомнете колко сте постигнали в миналото и да се мотивирате за бъдещи успехи. Ще ви предлагат нещо голямо, а вие ще се съмнявате, че това  е възможно или ще решите, че не можете да се справите. Не затваряйте сами пътя си към успеха. Помислете хубаво, преди да отказвате нови проекти.

Близнаци_МартБлизнаци – Мнозина от представителите на зодията ще се отдадат на забавления, нещо, което не им се е случвало от дълго време. Възможностите за купонясване ще се явяват почти всеки ден пред вас. Ако сте сами, обличайте се и излезте сред хората, може би там ви чака някой. В работата ще се интересувате повече от нови начинания, които могат да ви помогнат да подобрите резултатите си, пред това, което правите в момента. Ще чертаете нови планове, свързани с нещо голямо. Ще се борите за подкрепата на висшестоящи и ще се опитате да ги провокирате да ви наставляват. Ще се преуморите и в края на седмицата определено ще се нуждаете от повече сън.

Рак_МартРак – Добри дни сe очертават пред вас. Ще сте романтично настроени. Използвайте това, за да укрепите доверието между вас и партньора ви. Необходимо е също така да си наложите самоконтрол, за да не ви отведе в грешна посока влюбчивата ви душа. Въздържайте се. В работата много проекти са към края си. Подгответе се за събиране на инвентара или за закриването на собствения ви бизнес. Ще има и такива, които ще трябва да си вземат почивка. Да точно така – Трябва, защото ще бъде малко принудително. Някои ще започнат да работят от дома, което не е лошо, но знаем какво става, когато един Рак си остане у дома… Чисти.. готви и пере…

Лъв_МартЛъв – В любовта късметът ще ви придружава. Малките съмнения, които сте изпитвали ще бъдат маловажни и несъстоятелни, така че не им отдавайте голямо значение. Обективно вратата на сърцето ви е отворена, важно е да наблюдавате кой влиза в него и дали има място там. Ще вършите работата си с лекота, а доверието на висшестоящите ще расте. Така че не се колебайте, възползвайте се от момента. Трябва да работите упорито и ще успеете.

Дева_МартДева – Въпреки че следващите няколко дни ще ви дадат шанс да подобрите взаимоотношенията си с хората около вас, вие ще пропилеете много от възможностите, защото ще реагирате неадекватно и това ще отблъсне някои важни за вас хора. С доза самоконтрол, всичко ще бъде по-добре. Опитайте се. Някои ще бъдат изненадани от предложение за нова работа. Не се страхувайте. Имайте предвид обаче, че сте възрастен (е, да, приемете го вече) и трябва да поемете задълженията си. Не обещавайте нищо, което не може да изпълните. Тази възможност рядко се получава и би било жалко да я пропилеете. Не анализирайте твърде много. Просто работете.

Везни_МартВезни – Може да се чувствате нежелани в някои важни любовни дела. Това се дължи на депресията, в която сами сте се вкарали. Обективно е възможно да имате проблем в любовта, но драмата съвсем не е толкова голяма, колкото ви се струва. Истинската любов е някъде отстрани, тиха и скрита. В работата ще се появяват нови проекти на прага, но за реализирането им трябва да се поставят стабилни основи. Сега ще трябва да определите нови правила на играта, ако всички в офиса искат да спечелите. През уикенда се отдайте на почивка и отидете на място, където се чувствате щастливи.

Скорпион_МартСкорпион – Някои представители на зодията може да се впуснат в тайна любовна връзка или да прикрие обичта си към някого, защото се притеснява от хорското мнение. Нещо напълно обичайно за вас. Моралните дилеми ще ви държат в будно състояние ден и нощ. В работата на всички им става все по-ясно, че това, което правите, има по-голямо значение, отколкото изглежда. Това ще ви мотивира да се насладите на признанието си и да се впуснете в нови задачи. Важно е да си сътрудничите с другите. Работете, но и релаксирайте редовно.

Стрелец_МартСтрелец – Вероятно малко ще ви омръзне от настоящата любов или по-точно от прекалените исканията от другата страна. Партньорът ви няма да ви разбере, но все пак се опитайте да обясните как се чувствате. Бъдете спокойни и намерете начин да се приспособите към момента, а той ще отмине бързо. Седмицата е чудесна за професионално развитие или издигане в кариерата. Независимо от външните обстоятелства, приемете това, което ви предлага съдбата и опитайте да придобиете нови успехи. Ако се отпуснете по течението ще разширите хоризонта си, както никога преди. Очакват ви много пътувания. Насладете им се.

Козирог_МартКозирог – Сега ви се струва, че любовта е далеч от вас, но ще се появят други неща в живота ви, които ще ви дават сила да устоите на самотата. Така ще бъде поне през тази седмица. Ако все още сте сами, гледайте любовен филм и фантазирайте, на живо няма да ви се случи нищо на емоционално ниво, но това е временно. За сметка на това, в работата нещата ще се развият както трябва, или по-точно както искате. Игнорирайте лошите и завистливи хора, не им позволявайте да ви развалят настроението.

Водолей_МартВодолей – През тази седмица няма да има значително подобрение във вашите лични отношения. Ще имате достатъчно енергия, особено за комуникация извън любовния фронт, така че с много думи ще компенсирате това, което ви липсва в емоционален план. Вас ви бива в това. Ще посветите време на дома и ще направите освежаване на апартамента. Това ще ви даде много положителна енергия и някак проблемите в работата ще избледняват, защото ще мислите само за това как да разкрасите дома си и ще бързате да се приберете. Вашето работно място ще остане на заден план.

Риби_МартРиби – Очакват ви дни, богати на любовни преживявания и много щастие. Онези, които са все още свободни, нека се обличат добре и излизат сред хората, защото шансовете за намиране и изживяване на голяма любов са наистина големи. Тези, които имат връзка, също ще се радват на щастливи мигове. В работата е добре да се вслушате в другите повече. В този момент е така. Хората около вас и тези, с които сътрудничите, понастоящем виждат повече от вас и е добре да им се доверите. Следвайте ги до целта. Опитайте да се наспивате, определено сънят ви липсва.

СПОДЕЛИ
Предишна статияКогато не знаем какво да облечем…
Следваща статияБезсънни нощи
Александра е Александра... Типичен представител на зодия Водолей. Понякога е съвсем в час със случващото се, друг път е много далеч, все едно е на някоя все още не открита планета. Мрази лигавата романтика. Пред готвенето и чистенето предпочита да ремонтира разни дребни неща по нейн си начин. Ще я видите с косачката по-често, отколкото с прахосмукачката. Обича да пише, защото обича... Често пише под влиянието на силни емоции, друг път просто си пише за спорта... Обича да сменя цвета на косата си, мястото на леглото си и вкуса си за обличане... Обича и многоточието, ако видите твърде много многоточия и статия без име... Нейна е!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР