Начало Модерна Седмицата на мъжката мода в Милано започна

Седмицата на мъжката мода в Милано започна

СПОДЕЛИ

Седмица на мъжката мода ще бъде открита в Милано с ревю на модната къща „Ерменеджилдо Дзеня“, едно от шейсетте в рамките на проявата, съобщава Франс прес.
На миланския моден форум ще бъдат представени 3000 колекции на облекла и аксесоари. Сред тях с интерес се очакват моделите на артистичния директор на „Дзеня“ Алесандро Сартори, както и на големите модни къщи „Армани“, „Версаче“, „Дизел“, „Москино“ и др.

Програмата тази година ще бъде доста сгъстена. Тя е концентрирана в рамките на четири дни. В неделя гвоздей в афиша на дефилетата ще бъде представянето на модна къща „Прада“. В понеделник, последния ден на миланския моден форум, се очакват мъжките колекции на „Армани“ и „Фенди“.

Съгласно най-новите световни тенденции няколко марки са предпочели смесени дефилета co-ed, в рамките на които се показват и дамски модели. Този начин на представяне са избрали тази година „Дизел блек голд“, „Нийл Барет“, „Палм Ейнджълс“, „Франки Морело“ и др.

Щафетата на мъжката мода в Милано ще бъде поета от Парижката седмица от 16 до 21 януари.

Източник: БТА

СПОДЕЛИ
Предишна статияСупер храните за нашата кожа
Следваща статияНай-странните суеверия по света и у нас
Александра е Александра... Типичен представител на зодия Водолей. Понякога е съвсем в час със случващото се, друг път е много далеч, все едно е на някоя все още не открита планета. Мрази лигавата романтика. Пред готвенето и чистенето предпочита да ремонтира разни дребни неща по нейн си начин. Ще я видите с косачката по-често, отколкото с прахосмукачката. Обича да пише, защото обича... Често пише под влиянието на силни емоции, друг път просто си пише за спорта... Обича да сменя цвета на косата си, мястото на леглото си и вкуса си за обличане... Обича и многоточието, ако видите твърде много многоточия и статия без име... Нейна е!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР