Начало Любопитна Ти с коя зодия си подхождаш

Ти с коя зодия си подхождаш

СПОДЕЛИ
камък с наименованията на зодиите
Снимка: pexels

Коя е твоята половинка? С кого говориш на един език? Това са интересни въпроси. Много е писано по темата, и ако трябва да бъда честна, не приемай прекалено присърце текста по-долу. Ако съм пропуснала зодията на „твоя“ човек, това съвсем не е фатално. Може половинката ти да проявява черти по-подходящи за друга зодия. Затова сме различни. Може би текстът се отнася по-скоро за най-добрата ти приятелка или сродна душа, с която не е задължително да имаш романтична връзка. Най- общо казано, комбинацията в зодиите (по мое мнение) изглежда така:

Овен – Стрелец

Огън с Огън. Има нещо в тези двамата. Те се разбират. Авантюристичният дух на Стрелеца си пасва идеално с темпераментната особа Овен. Той го развеселява. Овенът пък го подтиква да се спре на едно място.

Телец – Скорпион

Тези двамата са магнит в любовта. Олицетворяват двата ѝ полюса и са си абсолютно достатъчни. Телецът уравновесява бушуващите у Скорпиона страсти, успокоява го и го разсмива. И двамата държат на семейството.

Близнаци – Козирог

Ще си кажеш – откъде пък!? Козирогът приземява вечно реещия се в облаците Близнак. От друга страна, Близнакът разчупва сериозния и вечно съсредоточен Козирог. Двамата се забавляват добре заедно.

Рак – Водолей

И двете зодии са ексцентрични. За Водолея приятелството е нещо свято, а за Рака не съществува по-голяма гаранция за сигурност от връзка, положена на дълбока основа. Водолеят е изключително интересен събеседник и с него се общува лесно – качество, нужно на Рака, за да се отпусне.

Лъв – с всички

Шегувам се! На Лъва добре му подхожда Везната. Ще излизат и ще се перчат много, а Лъвът ще се гордее с красивата си половинка. Щрак – за корица на списание сте!

Дева – Риби

Чисто творчество. Тази двойка е арт и си отива! Рибата прелива в чистотата на Девата и ще се грижи за нея. Девата ще оцени качеството на Рибата да е деликатна и ще се припознае.

СПОДЕЛИ
Предишна статияВеликденски идейки
Следваща статияКак да носим дънки и да скрием излишните килца
Евелин е момиче, което обича да сбъдва мечти. Една от тях е, когато завършва журналистика през 2015-та година. Любопитна, упорита, позитивна, уверена, усмихната, постоянна, романтична, отдадена на 100% във всичко, което прави, в което вярва, и което в крайна сметка винаги се случва в живота ѝ ... А то е повече от хубаво.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР