Начало Любопитна ТОП 5 : Пролетен TO DO лист!

ТОП 5 : Пролетен TO DO лист!

СПОДЕЛИ
крака на жена, седяща на зелена трева
Снимка: pexels

Пролетта чука на вратата ни. Времето, отредено за ново начало, разцвет и обновление. Вече сме приспали студения полъх на зимата. Прибрали сме палтото с косъм и дебелите ръкавици. Захвърлили сме нуждата да се скрием от света на топло. Дишаме! Всичко около нас ни подтиква към освежаване, към излизане на светло и сред много хора. Отправяме поглед пълен с копнеж към онова, което ни очаква.

1. Гардеробен детокс!

Знаем, че ще трябва да извадиш коженото яке, роклите на цветя, блузките в бебешки тонове и по-ефирни материи. Но помисли! Каква част от тях ще бъде актуална и през този сезон? Ако все още се чудиш, то виж Топ 10 модни тренда за Пролет/лято 2017 г. Какъв е смисълът да пазиш онази стара чанта, която на всичкото отгоре носиш рядко. Нашият съвет е да изхвърлиш излишното, захабеното, ненужното… и да си подариш пространство за нови придобивки.

2. Чети щастливо!

Знаем, че обичаш да четеш и имаш свой любим жанр, но с идването на пролетта ти препоръчваме да избираш по-леки и закачливи книги. „Тези луди, луди глезли” е много добро предложение. Чиклит романите са идеални в случая, защото са развлекателни, момичешки и пълни с настроение.

3. Разчупи хобито си!

Сигурно ходиш на фитнес, йога, танци. Всяка Glamgirl го прави! Защо да не разнообразиш скучното си ежедневие с малко спорт? Опитай да излезеш от залата, защото в момента всички са се запътили натам, а тренировките на открито са в пъти по-приятни и полезни.

4. Растения за всеки дом!

Пролет е, зелено е! Като под зелено нямаме предвид само зелената салата с яйце на масата, която обожаваме. Посади растение или започни да отглеждаш такова в дома си. Стайните цветя никога не са излишни. Ще се изненадаш колко е приятно. Да си новак в някоя област винаги е предимство!

5. Токсичните хора!

Нали помниш онази приятелка, която винаги ти разказва дълги истории за себе си, а някак все забравя да попита какво се случва с теб? Спри да си говориш с нея! Не усещаш ли колко много време и енергия загуби, само за да може собствената ти съвест да те потупа по рамото с „ Браво! Евала.“ Времето ти е ценно. Използвай го по предназначение. Слушай музика, готви, ший, „приший“ си всичките цветя и усмивки, които ти липсват, мисли позитивно и просто бъди блестяща за хората, които наистина го заслужават!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР