Начало Красива Валентински идеи за маникюр

Валентински идеи за маникюр

0
СПОДЕЛИ
протегната дамска ръка
Снимка: pexels

Празникът на влюбените е все по-близо. И точно това успява да те изнерви до краен предел. Всичко наоколо е украсено с всевъзможни сърца и послания „Обичам те”. В любимото ти заведение от тавана висят абсурдни червени стрели и розови балони. По рафтовете в кварталното магазинче трудно откриваш любимия си шоколад, но за сметка на това централно място е отредено на кутии с бонбони във формата на сърца. Моловете са пълни с хора, които се „лутат“ какъв подарък да вземат на половинката си… По всичко личи, че 14-ти февруари чука на вратата…

В навечерието на Свети Валентин нашия Glam екип ще накара сърцето ти да треп-треп-трепне с ТОП 5: Най-добри филми. Също ще ти помогне маникюрът ти да бле-бле-блесне с няколко идеи за страхотен валентински дизайн. Може да се довериш на професионалист, но при малко желание и повече старание може да постигнеш добрата визия на ноктите и сама. Още повече, че поддържането на маникюра в домашни условия вече не е мисията невъзможна.

Предложение №1

Е, няма как да подминем вечните сърца. Първата ни идея е за маникюр в червен цвят и акцент с различен нюанс и декорация върху безименния пръст. Може съвсем спокойно да експериментираш с цветовите комбинации. И все пак, ако се съмняваш в правилното съчетание между тоновете, телесният е винаги добро решение. Нарисувай върху безимения няколко сърца, в каквато ти хрумне конфигурация. Ако си малко скарана с фините линии и правилно рисуване – довери се на нашите малки трикове за лесна декорация.

Снимки: Теа Даулова
Предложение №2

Златно сърце в стил „течен камък“. Тази техника дава възможност за релефен ефект върху ноктите. Факт е, че изисква професионална изработка, защото се прави с гел за изграждане на ноктопластика. И въпреки че е почти невъзможно да си направиш този дизайн сама, то идеята е доста атрактивна.

лак преливащи се цветове
Снимки: Теа Даулова
Предложение №3

Дотук със сърцата и червените нюанси! Маникюрът за Свети Валентин може да бъде достатъчно красив и с романтичен полъх, дори и без присъствие на любовните символи. Френският винаги е модерен. Когато към него се добави и нежна рисунка в пастелни тонове, маникюрът може да привлече погледите на мнозина.

френски маникюр
Снимки: Теа Даулова
Предложение №4

Цветята са добър вариант, когато нищо друго не ти хрумва. С кръгла форма или заострени, големи или малки – всички са достатъчно красиви и подходящи. Още повече, когато са рисувани с желание и вдъхновение.

дълги нокти с лак цвят банан
Снимки: Теа Даулова
Предложение №5

Холограмните лакове винаги успяват да грабнат вниманието. Уникалността им се състои в това, че успяват да пречупят светлината по начин, който придава допълнителен блясък и огледален ефект.

дълги нокти с холограмен ефект
Снимки: Теа Даулова
Предложение №6

Забрави за всички валентински предразсъдъци и червени оттенъци. Тази година „зеленината“ е актуална. И в тотална противоположност с типичното червено на празника на влюбените заложи на зеления нюанс. Ей, така – за разнообразие, удоволствие или просто без причина. Цветя, линийки и всичко, което ти хрумне са страхотно допълнение към „зеленината“ в маникюра ти. Дизайнът и изработката са въпрос на предпочитание, възможности за рисуване и богато въображение.

сини нокти дълги
Снимка: Теа Даулова
СПОДЕЛИ
Предишна статияЖитен режим ли? Никога повече…
Следваща статия50 нюанса разочарование?
Блондинка със зелени очи и умение да мисли (дали?) … Това е Теа. Краткото ѝ име е в пълен синхрон с ясната ѝ, точна позиция. Ако чуете тропане с крак, да знаете- тя е! Не обича да споделя, но кого изобщо го интересува това? Непоправим мечтател и наивен боец в борбата за справедливост. Преди известно време реши, че ще учи журналистика и взеха, че я приеха. Оттогава не спира да се подвизава на лайфстайл арената. Харесва ѝ да пише, да чете, да рисува и да се усмихва… Мноогооо да се усмихва, дори и без повод. Обича науката, обича още книгите, и хубавите филми, и не на последно място живота, обича живота!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР