Начало Активна Започни с есенните тренировки!

Започни с есенните тренировки!

0
СПОДЕЛИ
жена, тренировка, парк
Снимка: pixabay

Няма нищо по-хубаво от есенната разходка в парка. Е, разбира се, ако не се е развилнял 100-километров вятър или вали като из ведро. Тогава по-добре да заложим на топъл чай с препечени филии. И все пак есента има и своите хубави, слънчеви дни, които са изключително подходящи, за да се сложи начало на един по-здравословен начин на живот. Не отлагайте повече, време е да влезнете във форма!

***

Ако прекарвате непоносимо горещите дни на лятото пред климатика, есента е подходящо време да станете и да се раздвижите, съветват експерти, цитирани от агенция ЮПИ. Основната причина според специалистите от университета в Питсбърг, САЩ, е, че до края на годината ще сте навлезли в програмата от упражнения, която сте започнали. Това ще ви помогне да противодействате на преяждането покрай зимните празници.

Есента настъпва с по-хладни температури и по-малко насекоми, което създава идеални условия за разходка в близкия парк или преходи сред природата.
Ако имате куче, то може допълнително да Ви мотивира да се разхождате редовно. В случай, че нямате, намерете приятел за мотивация.

Разбира се, не е необходимо да се ограничавате само с вървене пеша. Можете да карате колело, да тичате или да танцувате.

Когато гледате телевизия, използвайте ластик за тренировка или леки тежести, докато седите.

Ако не сте спортували от дълго време или имате здравословни проблеми, обърнете се към доктор, преди да започнете тренировките.

Източник: БТА

СПОДЕЛИ
Предишна статияМик Джагър с нова любов
Следваща статияХелоуин за влюбени…
Glam Girls са странна смесица от различни характери, често абсолютно противоположни, карат се за запетаи, тирета и пряка реч. Рядко са на едно мнение, но това почти винаги води до креативни решения.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР